top of page

Són varies els tipus d’estades que oferim a Cal Gort:

famílies | grups | esplais

Formes part d’algun, esplai, associació, grup de lleure, AMPES escolars, etc? O simplement vols venir a gaudir d’una escapada familiar o amb el teu grup d’amics? Cal Gort és ideal per gaudir i desconnectar amb els vostres en un entorn rural al mig de la natura. Carreguem les piles? I perquè no! ;)

 

Sigui quina sigui la vostra opció, a Cal Gort tenim diferents propostes d’allotjament:

 

· Oferim allotjament amb dret a cuina, i els estris bàsics per poder-vos fer els vostres propis àpats durant l’estada a Cal Gort.

· Si el que voleu és desconnexió total també oferim allotjament amb el servei de pensió complerta o mitja pensió.  Una cuina casolana amb productes de proximitat us farà gaudir. 

(Grups mínims de 25 persones)*

escoles | colònies

Són moltes les escoles que ens visiten durant l’any. Esteu buscant una casa de colònies per a realitzar una sortida escolar d’un o més dies? Tenim una proposta suggerent per vosaltres! Contacta’ns.


Tipus d'estades i/o sortides escolars:

 

· Colònies escolars des d’1 a 3 dies amb un planning i activitats dirigides i un grup de monitors propi. 

(En estades d’estiu, Nadal o Setmana Santa, no hi ha dies límit. Tant escoles com grups de lleure, s’hi pot allotjar els dies que es desitgi)

· Crèdits de síntesi d’un o varis dies combinant diferents tallers i activitats segons temàtica.


Vetllem perquè el record, l’experiència i l’aprenentatge dels infants que passin per casa nostra deixi una bona empremta.

esdeveniments

Un comiat de solter/a, una pre o post boda, un àpat especial, un dinar d’empresa en un espai diferent, o un cap d’any amb la vostra colla d’amics, entre d’altres.

 

Sona bé, oi? Doncs vosaltres decidiu que és el que voleu fer i nosaltres ens adaptem a vosaltres.

CalGortEspais_049_edited.jpg

estades

bottom of page